how to develop your own website

Let food be thy medicine, thy medicine shall be thy food

Je bent wat je eet

Nog steeds wordt de waarde van de juiste voeding voor je gezondheid enorm onderschat. Terwijl iedereen het weet: je bent wat je eet!
Gezonde voeding heeft in de natuurgeneeskunde altijd een belangrijke rol gespeeld. Gelukkig is er steeds meer wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat voeding een enorme rol speelt bij gezond worden en gezond blijven. Voeding kan vergif zijn, maar ook medicijn. Verkeerde voeding belast het lichaam, goede voeding versterkt het lichaam. Enige kennis over voeding is daarom voor iedereen van belang. 

Stap voor stap veranderen

Je voedingsgewoonten veranderen kan lastig zijn. Je hoeft echter niet alles in één keer om te gooien. Samen kunnen we bespreken welke stappen haalbaar zijn in het loslaten van slechte gewoontes en het toevoegen van gezonde voeding.
Wil je wel je voedingspatroon veranderen maar weet je niet hoe, weet je niet zeker hoe gezond je eigenlijk eet, wil je afvallen, wil je meer energie, een mooiere huid, minder last van chronische klachten?
Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik gespecialiseerd in voeding, geef ik informatie en bied ik ondersteuning bij het veranderen van je voedingspatroon. 
Terug naar boven

Het belang van het juiste gewicht

Steeds meer volwassenen en kinderen hebben overgewicht. Overgewicht is een belasting voor je lichaam en maakt je kwetsbaarder voor allerlei ziekten zoals hart- en vaatziekte, hoge bloeddruk en suikerziekte, om er maar een paar te noemen.
Terug naar boven

Contact

Praktijk Mirre
Purpervlinder 10
3723 TZ Bilthoven
030-228 40 98
06-48 39 22 60