website templates

Massage

Diepe ontspanning

Al eeuwenlang en in vele culturen wordt massage ingezet om de gezondheid te verbeteren. Het helpt bij het ontgiften van het lichaam, vermindert vele pijnklachten, maakt je gewrichten soepeler en je spieren meer ontspannen. Ook stimuleert het de bloedcirculatie, ontspant het zenuwstelsel en heeft een balancerend effect op de hormoonhuishouding.
Maar het effect van massage gaat veel verder dan alleen de voordelen die het heeft voor je lichaam en je gezondheid, het geeft ook een diepe, helende ontspanning. Aanraking voedt je lichaam en je geest.

Massage tijdens je zwangerschap

Zwangerschapsmassage is een natuurgeneeskundige behandeling om je lichaam tijdens je zwangerschap te ondersteunen. Je zwangerschap is een periode waarin er veel gebeurt in je lichaam. Zo worden onder invloed van hormonen je gewrichtsbanden wat losser. Je kunt last krijgen van je nek en schouders, je rug, je bekken of je heupen. Ook kun je vocht vasthouden, spierkrampen krijgen en slecht slapen. Massage verlicht het ongemak van deze klachten. Daarnaast is ontspanning tijdens je zwangerschap ook van groot belang. Massage geeft een diepe ontspanning waardoor je prettig in je vel komt te zitten.
Terug naar boven

Massage voor kinderen

Massage biedt een kind een moment van rust en ontspanning in deze wereld waarin er zo veel prikkels zijn en er zo veel eisen aan hen gesteld worden. Kinderen zijn dol op aanraking en massage geeft hen een moment om even helemaal niets te hoeven doen, ze hoeven er alleen maar te zijn. Ze geven zich dan steeds meer over aan een ontspanning waarmee ze vervolgens in het dagelijkse leven makkelijker verbonden blijven.
Terug naar boven

Babymassage

Als je kindje tussen de 6 weken en 9 maanden oud is, is het mogelijk een cursus babymassage te volgen. Of een aantal privélessen te nemen, eventueel samen met je partner. Je baby masseren is niet alleen leuk om te doen, maar ook heel goed voor de ontwikkeling van je kindje. Het heeft een positieve uitwerking op diverse lichaamsfuncties en verhoogt de afweer tegen ziekten.
Terug naar boven

Contact

Praktijk Mirre
Purpervlinder 10
3723 TZ Bilthoven
030-228 40 98
06-48 39 22 60