Natuur


Wie ik ben  

Na een opleiding tot Yoga docent (bij het opleidingsinstituut Osmose) en Zwangerschapsyoga (bij de Y.O.L.) begon ik mijn praktijk in 1991. Met het diploma sportmassage als basis breidde ik mijn kennis en ervaring als masseur uit met opleidingen in bindweefselmassage, intuïtieve massage, Oosterse massagetechnieken, Shantala massage voor baby's en volwassenen en in stoelmassage. In India, bij Antar Rasal, volgde ik een training in rebalancing, core integration en deep Yoga massage. 

Vanuit de behoefte om ook geestelijk mensen te kunnen ondersteunen ontwikkelde ik me als psychosociaal therapeut door het volgen van diverse opleidingen. Ik behaalde mijn accreditatie voor Journey Therapie (de Helende Reis) bij Brandon Bays in Londen. Ik heb "The School for The Work" met Byron Katie gedaan in Duitsland en de coach-opleiding "The Working Coach" van Janaki van den Brink. Mijn opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut volgde ik bij Apeiron te Venlo. Bij Sonnevelt Opleidingen volgde ik de verkorte opleiding tot Essential Coach.

D wiebenik

Daarnaast volgde ik opleidingen en cursussen in Bach Bloesem remedies, Voeding en Reiniging, Intuïtieve Ontwikkeling, Meditatie, Silva Mind Control, Touch for Health, Egyptian Healing, VortexHealing®, EFT en verdiepte me in de Advaita Vedanta en “A Course in Miracles”.

Ik ben geboren op Curaçao, woon nu in Bilthoven, bij Utrecht. Ik ben moeder van twee (volwassen) zonen. Met een arts voor natuurgeneeskunde als vader en een Yoga docente als moeder ben ik altijd geïnteresseerd geweest in gezond worden/blijven op een natuurlijke manier en in  bewustzijnsontwikkeling. Ik zal me daar de rest van mijn leven ook verder in blijven verdiepen.