Natuur

 

Ervaringen van cliënten

Brecht:
“Beste Daantje, Wat een ontzettende effectieve manier voor een denker als ik om in contact te komen met mijn onderbewuste, ik was zeer aangenaam verrast door jou als persoon en jouw behandeling en werkwijze. Als dingen met analyse op te lossen waren dan was dat allang gebeurd, dus daar zit t m niet in... in 1 sessie bij jou heb ik al een heleboel kunnen opruimen, veel meer dan me via analyse of praten lukt! Heel hartelijk dank!"

Lianne:
“Ik wist al jaren dat ik ooit een Helende Reis bij Daantje zou gaan maken. Ik had alleen de lef niet: het onbekende maakte ook wat bevreesd. Een tijdje geleden was het moment daar om de Reis te gaan maken. Nu kan ik zeggen: "Had ik dat maar eerder gedaan". Het mooie van de Helende Reis vind ik dat het heel veel inzicht geeft in het handelen van jezelf en van anderen. En het verrassende is dat jij eigenlijk alle antwoorden al met je meedraagt. Je bent je er alleen niet van bewust. Nadat Daantje een ontspanningsoefening met je heeft gedaan en aan de hand van een geleide meditatie de juiste vragen stelt, openbaren zich de antwoorden. Wat een ervaring! Sinds deze sessie lukt het mij in lastige situaties om beter naar mezelf te kunnen kijken, toeschouwer te zijn. Wat gebeurt er nu eigenlijk en wat doet dit met mijn gedrag? Ik voel me op deze momenten steeds weerbaarder worden. Een voorbeeld: het is mij in de afgelopen jaren nooit gelukt om tegen een bepaald dominant persoon in mijn omgeving in te gaan. Na de helende reis lukte het mij om te kunnen zeggen "Ik ben het niet met je eens". Wat een overwinning. Het is nu 3 maanden geleden dat ik de helende reis gemaakt heb, maar het werkt nog steeds door.”

Gundula:
De helende reis is een fantastische mogelijkheid om op persoonlijke vragen antwoorden te vinden. Wat ik bijzonder prettig vind is dat je altijd met een positief en bevrijd gevoel naar huis gaat.

Voor mijn eerste helende reis was ik wel een beetje zenuwachtig, omdat ik niet wist wat me te wachten stond. Maar Daantje geeft je meteen met haar warme rustgevende uitstraling een prettig welkomsgevoel. Tijdens de helende reis ben je helemaal bij jezelf en je krijgt de kans om openstaande vragen in je leven te bekijken en te laten verdwijnen. Daarna voelde ik me zo licht! Dank je wel Daantje!
 
Hannelore:
“Omdat ik uit de website van Daantje opmaakte dat zij al jarenlang ervaring heeft met haar praktijk als yogalerares en psychosociaal therapeute, was het voor mij heel laagdrempelig om bij haar advies te vragen en mijn problemen aan haar voor te leggen. Haar empathisch vermogen heeft mij enorm geholpen om alle ins en outs bij haar “op tafel te leggen”. Ik kan iedereen aanraden die al langer met problemen loopt, zoals bijv. stress, burn-out, verdriet na scheiding/overlijden of verlies van je baan, waarbij eventueel ook nog lichamelijke klachten zouden kunnen optreden, om niet langer te wachten en nu een afspraak met haar te maken. Aanvullend zou je nog gebruik kunnen maken van de druppels van de Bachbloesemtherapie, waarbij je met haar kunt overleggen welke samenstelling voor jou de juiste zou kunnen zijn. Ze kan je daarover alles uitleggen. Naast de gesprekken vond ik het ondersteunend om deze druppeltjes te gebruiken.