Natuur


De Helende Reis

Verwerken en vergeven
We dragen allemaal zaken uit het verleden met ons mee die ons bewust of onbewust dwars kunnen zitten.
De Helende Reis, ook wel Journey therapie genoemd, is een effectieve methode om emotionele pijn los te laten en weer lekker in je vel te komen zitten. Onder begeleiding maak je een diepgaande innerlijke reis waarbij je onderzoekt wat jou ervan weerhoudt gelukkig te zijn en in je kracht te staan.

Heftige en pijnlijke ervaringen worden diepgaand verwerkt zodat de betrokkenen vergeven kunnen worden. Je komt in contact met je diepste wezen, je bron, zodat je die bewust kunt ervaren en steeds meer van daaruit kunt gaan leven.

Worden wie je bent 
Door dit verwerken en vergeven gaat je levensenergie beter stromen en voel je je steeds vrijer om te zijn wie je werkelijk bent.

Deze methode is onder andere geschikt bij: 
- De wens om je innerlijk verder te ontwikkelen en meer balans in je leven te ervaren
- Ondersteuning bij chronische ziekten 
- Negatief zelfbeeld/onzekerheid 
- Het verwerken van emotionele pijn uit heden en verleden 
- Het verwerken van traumatische ervaringen 
- Verminderde stressbestendigheid 
- Het verliezen van een dierbare 
- Een echtscheiding of relatiebreuk 
- Depressie 
- Burn-out 
- Relatieproblemen 
- Opvoedingsproblemen

Voor wie? 
De helende reis kan gedaan worden door volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 6 jaar. De helende reis kan goed gecombineerd worden met een andere vorm van behandeling of therapie. Wil je zelf ervaren hoe een Helende Reis je thuisbrengt bij jezelf en in je kracht laat staan? Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

 Brandon Bays

In haar boek “de helende reis” (the Journey) beschrijft Brandon Bays hoe zij zichzelf genas van een tumor in haar buik door diep in haar ziel te duiken en de gebeurtenissen uit haar leven volledig te verwerken. Deze ervaring was de aanzet tot het ontwikkelen van de methode “de helende reis” die al vele mensen geholpen heeft zichzelf te bevrijden van levenslange klachten en emotionele blokkades.
Ze schreef ook: 'De helende reis voor kinderen', 'Vrijheid is' en het boek 'Bewustzijn, het nieuw kapitaal'.
Brandon Bays geeft workshops op vele plaatsen in de wereld en komt daar ook regelmatig voor naar Nederland. Voor meer informatie daarover kun je bovenaan deze pagina doorklikken.
Meer informatie over Brandon Bays en the Journey is te vinden op www.thejourney.com

NVJT

Ik ben lid van de NVJT, de Nederlandse Vereniging van Journey Therapeuten.logo nvjt
Deze vereniging stelt zich ten doel de kwaliteit van het werk van erkende Journey therapeuten hoog te houden door onder andere een (verplicht) nascholings-programma.
Voor meer informatie: www.NVJT.nl